Een succesvolle stewardess worden?

Ben jij klaar om de wereld rond te reizen, nieuwe mensen te ontmoeten en hou jij van een baan waarbij geen dag hetzelfde is? 
Wordt Cabin Crew! 

MELD JE GELIJK AAN
Stewardess opleiding

Start bij NextLevel

Twijfel je of de opleiding tot stewardess iets voor jou is? Maak dan tijdens onze 'Cabin Crew Training' kennis met de opleiding. Op deze dag loop je mee met trainingen en maak je kennis met: de onderwerpen van de trainingen, wie de instructeurs zijn en krijg je een impressie van de sfeer op de opleiding stewardess. Ook krijg je uitleg met betrekking tot praktischere zaken, als de baankansen en opleidingseisen.

Oftewel een leuke en interactieve dag inclusief lunch.
Voor slechts €24,99!

EUROPEES ERKEND

Doordat de opleiding voldoet aan de gestelde Europese eisen en aandacht heeft voor de praktijk, bieden we jou trainingen van de hoogste kwaliteit.

BETAALBARE TRAINING

De cursus bevat geen verborgen kosten, maar efficiënte trainingen die jou verder helpen tot het worden van een steward(-ess). 

FULLTIME EN PARTTIME

Onze trainingen zijn zowel fulltime als parttime te volgen, zodat we maatwerk kunnen bieden aan jouw opleiding en persoonlijke situatie.
AANMELDEN VOOR DE TRAININGSDAG

Stewardess opleiding

Binnenkort starten we bij NextLevel weer met de erkende opleiding tot stewardess! De stewardess opleiding heeft een duur van 10 weken waarbij er twee keer per week trainingen plaatsvinden. De opleiding bestaat uit kleine klassen met persoonlijke aandacht. Naast de stewardess opleiding met praktische lessen ook andere trainingen als sollicitatietraining en studiebegeleiding.
Uitleg over het reddingsvest

TRAININGSPROGRAMMA

De stewardess opleiding is een korte en intensieve opleiding. Het trainings-programma bestaat uit diverse onderwerpen die zowel in de theorie als praktijk trainingen worden behandeld.  
Sollicitatietraining

SOLLICITATIETRAINING

Nadat je de stewardess opleiding gevolgd hebt en je aan de slag wilt als stewardess, ga je opzoek naar jouw toekomstige werkgever. Om je hier goed op voor te bereiden wordt er tijdens de opleiding aandacht besteed aan  sollicitatie-trainingen. 

TUSSENJAAR OF STAGE

Tijdens jouw tussenjaar biedt NextLevel de unieke kans om als stewardess de wereld te ontdekken. Daarnaast biedt NextLevel jou een helpende hand bij het vinden van jouw stageplaats bij een vliegmaatschappij.
AANMELDEN VOOR DE OPLEIDING

Onze trainers

In ons team zitten er uitsluitend mensen dat er alles aan doet om jou als persoon en professional verder te helpen. Lees verder om het team te ontmoeten.

KAREL JANSSON

Oprichter van NextLevel en actief bij het selecteren en instrueren toekomstig cabine personeel.

SACHA KLAUS

Leidinggevende van de instructeurs en instructrice bij NextLevel.

MARCO SCHRIER

Manager trainingen en instructeur bij NextLevel.
AANMELDEN
NextLevel Cabin Crew logo
Heb je een vraag? Stel gerust!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram