Over ons

Jouw team

In ons team zitten er uitsluitend mensen dat er alles aan doet om jou als persoon en professional verder te helpen. Scroll naar beneden om het team te ontmoeten.

Sacha Klaus 

Hi, Ik ben Sacha, het leidinggevende van de instructeurs bij NextLevel. In 2013 werd ik een purser voor KLM Cityhopper en begon ik ook anderen op te leiden op de werkvloer. In 2018 besloot ik om bij NextLevel aan te sluiten als instructrice omdat ik het harstikke leuk vind om mijn kennis van het vak met een nieuwe generatie te delen. Voor mij is er niks zoals de blauwe lucht als uitzicht op kantoor, met in het bijzonder de vluchten op een vroege ochtend waarbij de koffie net vers is bij een prachtige zonsopkomst. Het is een gevoel en een leefstijl!

Karel Jansson

Hoi, mijn naam is Karel Jansson. Ik ben een van de oprichters van NextLevel Cabin Crew. Mijn voltijd baan is vliegen bij KLM Royal Dutch Airlines als Captain op de Boeing 747. Mijn functie binnen NextLevel Cabin Crew is het selecteren & trainen van toekomstig cabine personeel en hen helpen om hun dromen waar te maken.

Ik ben al meer dan 30 jaar betrokken bij het trainen van cabine personeel en piloten. Een instituut runnen met mijn zakenpartner Marco Schrier is hier een resultaat van. We zijn super trots om een van de weinige scholen te zijn die het cabin crew certificaat (the Cabin Crew attestation) mogen uitreiken, welke erkend is door geheel Europa!

Het leukste vind ik om training aan te kunnen bieden die perfect bij iemands persoonlijkheid past, om hun dromen waar te maken!

Marco Schrier

Hi, mijn naam is Marco Schrier. Ik ben de manager van de training bij NextLevel Cabin Crew. Mijn voltijd baan is echter vliegen voor KLM Cityhopper, waar ik ook een instructeur ben.
Toen ik de vliegschool afrondde was het een slechte periode om een carrière te starten. In 1997 mocht ik eindelijk mijn airline carrière starten bij Demin Air. Naast het vliegen was ik ook betrokken bij het ontwikkelen van Operations manuals & procedures.

In 2017 ben ik begonnen bij NextLevel. De mogelijkheid om jonge kandidaten te mogen trainen en helpen om de airline standaard te behalen, terwijl gefocust te blijven op hen persoonlijkheden en individuele behoeftes, geeft mij veel voldoening! Ik leef graag bij de quote ''Vaak geluk en soms een beetje pech, als je maar onthoud: waar een wil is blijft een weg!”

Eric Buunk

Hallo, mijn naam is Eric Buunk en ik ben een instructeur bij NextLevel Cabin Crew. Ik assisteren tijdens de cabine crew trainingen en help Kimberley bij de soft skill modules.

Mijn vliegcariére begon in de vroege jaren 80 toen ik een baan kreeg als luchtverkeersleider in de luchtmacht. Na 4 jaar werd mijn droom om jets te vliegen werkelijkheid. Ik heb een jaar getrained bij de 'Sheppard Air Force Base' in de United States. In january 1997 ben ik bij Martinair gestart op de MD11 en mocht dit voor 17 jaar lang met veel plezier doen. Dit was een gave ervaring in een compleet andere wereld, vergeleken met de luchtmacht en dit gaf me de mogelijkheid om veel nieuwe dingen te ervaren. Inclusief het leren van instructie technieken op de B737-800 bij NextLevel. In 2018 ging ik met pensioen maar besloot dat dit nog niet het einde van mijn verhaal in de luchtvaart kon zijn. Dus... ik sloot me toen aan bij het team van NextLevel. Wat een unieke manier om mijn verhaal te mogen vervolgen en mijn ervaringen te mogen delen bij het trainen van jonge piloten en cabine crew!

Kimberley Jansson

Hi, mijn naam is Kimberley en ik ben trots om deel uit te mogen maken van NextLevel vanaf dag 1. Ik geef voornamelijk soft-skill en sollicitatie training. In 2018 ben ik afgestudeerd in de master rechtsgeleerdheid voor Criminologie op de universiteit in Groningen. Een van de redenen dat ik daar nu niks mee doe is vanwege mijn liefde voor de luchtvaart.
Het oefenen en trainen van soft-skills is bijna een taboo en dat is zo jammer! Niet alleen voor je selectie bij een airline maar voor je gehele carrière. Het begrijpen van je persoonlijkheid, interactie met andere persoonlijkheden en culturen, samen met hoe je omgaat met communicatie onder stress is heel waardevol. Het beter weten toepassen van soft-skills is over de jaren heen een kickstart van veel carrieres geweest! Het NextLevel team is als familie voor mij; wij supporten elkaar op een unieke manier en ik praat nu zeker niet alleen over de werknemers, maar in feite gaat het eigenlijk om jullie, onze kandidaten.

Studenten platform

Een online communicatie platform voor alle huidige en oudere studenten van de cabin crew initiële training cursus. Via slack kun je contact houden met de andere studenten en word je op de hoogte gehouden van startende selecties bij luchtvaartmaatschappijen en alle onderlinge ervaringen daarmee.

Zo zijn dus niet alleen alle instructeurs een deel van jouw team, maar ook alle andere studenten!
NextLevel Cabin Crew logo
Heb je een vraag? Stel gerust!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram