Over ons

Jouw team

In ons team zitten er uitsluitend mensen die er alles aan doen om jou als persoon en professional verder te helpen. Scroll naar beneden om het team te ontmoeten.

Sacha Klaus 

Hi, Ik ben Sacha, leidinggevende van de instructeurs bij NextLevel. In 2013 werd ik purser voor KLM Cityhopper en begon ik anderen op te leiden op de werkvloer. In 2018 besloot ik om bij NextLevel aan te sluiten als instructrice omdat ik het harstikke leuk vind om mijn kennis van het vak met een nieuwe generatie te delen. Voor mij is er niks zoals de blauwe lucht als uitzicht op kantoor, met in het bijzonder de vluchten op een vroege ochtend waarbij de koffie net vers is bij een prachtige zonsopkomst. Het is een gevoel en een leefstijl!

Karel Jansson

Hoi, mijn naam is Karel Jansson. Ik ben een van de oprichters van NextLevel Cabin Crew. Mijn voltijd baan is vliegen bij KLM Royal Dutch Airlines als Captain op de Boeing 777 & 787. Mijn functie binnen NextLevel Cabin Crew is het selecteren & trainen van toekomstig cabine personeel en hen helpen om hun dromen waar te maken.

Ik ben al meer dan 30 jaar betrokken bij het trainen van cabine personeel en piloten. Een instituut runnen met mijn zakenpartner Marco Schrier is hier een resultaat van. We zijn super trots om een van de weinige scholen te zijn die het cabin crew certificaat (the Cabin Crew attestation) mogen uitreiken, welke erkend is door geheel Europa!

Het leukste vind ik om training aan te kunnen bieden die perfect bij iemands persoonlijkheid past, om hun dromen waar te maken!

Marco Schrier

Hi, mijn naam is Marco Schrier. Ik ben de manager van de training bij NextLevel Cabin Crew. Mijn voltijd baan is echter vliegen voor KLM Cityhopper, waar ik ook instructeur ben.
Toen ik de vliegschool afrondde was het een slechte periode om een carrière te starten. In 1997 mocht ik eindelijk mijn airline carrière starten bij Denim Air. Naast het vliegen was ik ook betrokken bij het ontwikkelen van Operations Manuals & Procedures.

In 2017 ben ik begonnen bij NextLevel. De mogelijkheid om jonge kandidaten te mogen trainen en helpen om de airline standaard te behalen en tegelijkertijd gefocust te blijven op eenieders persoonlijkheden en individuele behoeftes, geven mij veel voldoening! Ik leef graag bij de quote ''Vaak geluk en soms een beetje pech, als je maar onthoud: waar een wil is blijft een weg!”

Eric Buunk

Hallo, mijn naam is Eric Buunk, en ik ben instructeur bij NextLevel Cabin Crew. Mijn taken omvatten het assisteren tijdens cabin crew trainingen en het ondersteunen van Kimberley bij de modules over soft skills.

Mijn luchtvaartloopbaan begon in de vroege jaren 80 toen ik als luchtverkeersleider bij de luchtmacht aan de slag ging. Na vier jaar als luchtverkeersleider ging mijn langgekoesterde wens om jets te vliegen in vervulling. Ik heb een jaar training gevolgd aan de 'Sheppard Air Force Base' in de Verenigde Staten en ben in 1997 mijn carrière bij Martinair gestart op de MD11. Dit heb ik maar liefst 17 jaar met veel plezier gedaan. Het was een indrukwekkende ervaring in een totaal andere wereld vergeleken met de luchtmacht. 

In 2018 ging ik met pensioen, maar ik besefte dat dit niet het einde van mijn verhaal in de luchtvaart was. Ik sloot mij aan bij het team van NextLevel om instructies te geven op de B737-800. Al met al een unieke manier om mijn verhaal voort te zetten en mijn ervaringen te delen om jonge piloten en cabinebemanning te trainen!

Kimberley Jansson

Hi, mijn naam is Kimberley en ik ben trots om deel uit te mogen maken van NextLevel vanaf dag 1. Ik geef voornamelijk soft-skill en sollicitatie training. In 2018 ben ik afgestudeerd in de master rechtsgeleerdheid voor Criminologie op de universiteit in Groningen. Een van de redenen dat ik daar nu niks mee doe is vanwege mijn liefde voor de luchtvaart.
Het oefenen en trainen van soft-skills is bijna een taboo en dat is zo jammer! Niet alleen voor je selectie bij een airline maar voor je gehele carrière. Het begrijpen van je persoonlijkheid, interactie met andere persoonlijkheden en culturen, samen met hoe je omgaat met communicatie onder stress is heel waardevol. Het beter weten toepassen van soft-skills is over de jaren heen een kickstart van veel carrieres geweest! Het NextLevel team is als familie voor mij; wij supporten elkaar op een unieke manier en ik praat nu zeker niet alleen over de werknemers, maar in feite gaat het eigenlijk om jullie, onze kandidaten.
NextLevel Cabin Crew logo
Heb je een vraag? Stel gerust!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram