Cabin Crew Training

Bij iedere training moet de kwaliteit bovenaan jouw wensenlijstje staan. De jarenlange ervaring van NextLevel in training, ook die van piloten, in combinatie met de ervaren instructeurs staan garant voor een uitstekende opleiding. Als één van de weinige instituten in Europa, mag NextLevel de ‘Cabin Crew Attestation’ overhandigen. Dit is hét vliegbrevet voor cabin crew en deze voldoet aan de hoogste Europese normen. 

Een succesvolle stewardess worden? Geef je dan nu op voor onze Cabin Crew Training!
✅ Kwaliteit en een unieke ervaring 

✅ Officieel erkend certificaat

✅ Opleidingstijd slechts 10 weken

✅ Te combineren met werk en/of studie

✅ Goedkoper dan andere locaties

✅ Kleine klassen met persoonlijke aandacht

Reanimatie training

Trainingsprogramma 

De opleiding bevat veel verschillende onderwerpen. Het is een korte en intensieve opleiding, die je goed voorbereid op je toekomstige werk. Bij NextLevel bieden we je de mogelijkheid om de opleiding te volgen in een tempo dat bij jou past.

In klassen van maximaal 12 kandidaten besteden we naast de theorie ook heel veel tijd aan praktijkoefeningen. Onderwerpen als;
First aid
Dangerous goods
Passenger behaviour
Security
Fire fighting 
Survival and wet-drill 
ga je in de praktijk leren. 


Tijdens onze training ga je échte branden blussen, met een zwemvest het water in, gebruik je een reddingsboot en oefen je met een toneelspeler de omgang met ‘lastige’ passagiers.

Sollicitatietraining 

Ook na het behalen van je diploma helpen wij je verder. Je wil vliegen, je wil die baan binnenhalen en aan de slag als steward(ess).

We helpen je met de voorbereiding van je interview, het opzetten van jouw CV en geven je ''Tips & Tricks.''

Naast cabine personeel, trainen wij ook piloten in opdracht van een flink aantal airlines. Hierdoor zijn we goed bekend met de eisen en wensen per bedrijf. Werkende met onze database hebben we jaarlijks circa 30/40 seizoen- en/of stageplaatsen beschikbaar.


Vrijblijvend aanmelden
Sollicitatie training personeelSollicitatietraining
Tussenjaar?
Weet jij al hoe je jouw tussenjaar wil gaan invullen? NextLevel biedt een unieke kans om de wereld te ontdekken met een carrière als stewardess. 
Stage?
Ook een stageplaats is mogelijk.
Wij begeleiden je graag bij het vinden van een passende stageplaats bij een vliegmaatschappij. 


In beide gevallen is het goed om te weten dat NextLevel zeer goede contacten heeft met diverse airlines

Impressie van onze training

NextLevel Cabin Crew logo
Heb je een vraag? Stel gerust!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram